Despre noi

 

Josephine Clinique

Clinica familiei tale!

Josephine_Clinique_exteriorEste centrul de medicină integrativă cu o abordare interdisciplinară, holistică de diagnostic cauzal și metode terapeutice non invazive.

Medicina integrativă este o paradigmă clinică, centrată pe pacient, orientată spre vindecare ce implică toate metodele terapeutice indiferent dacă provin din medicina convențională - alopată sau complementară.

La Josephine Clinique întotdeauna ne străduim să facem mai mult, mai bine, totul pentru a ne asigura că beneficiați de servicii de excelență, individualizate, menite să vă aducă confort în plan fizic, mental și spiritual.

Privim cu încredere în viitor și mereu evaluăm noile oportunități și metode de diagnostic și tratament care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață și să vă bucurați până la vârstă înaintată de bunăstare fizică și psihică.

echipa Noastră

Josephine Clinique vă pune la dispoziție o echipa de profesioniști - medici specialiști, terapeuți cu înaltă pregătire și experiență în domeniu, deschiși spre nou și preocupați de dezvoltarea continuă prin participarea la conferințe, seminare, cursuri, simpozioane pentru ai oferi pacientului soluții medicale de ultima generație.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

  • Misiune
    Josephine Clinique va crea o rețea de clinici de medicină integrativă cu un mare impact național și internațional, implicând un număr mare de specialiști pasionați și dedicați medicinei întregului și promovării stării de bine. Regândind noțiunea de sănătate completă, Josephine Clinique își propune ca obiectiv -  un traseu inovator prin protocoale integrative personalizate pentru cei care doresc să-și regăsească energia.
  • Valori
    Respectul pentru adevărul științific și bazele demonstrate ale științei medicale. Respectul pentru nevoile reale ale beneficiarilor și dreptul la viața privată a acestora. Responsabilitatea în abordarea problemelor pacientului. Confidențialitatea este una dintre cele mai importante valori ale actului medical care stau la baza relației medic – pacient, reprezentând totodată și obligația stipulată din cele mai vechi timpuri. Inovație prin protocoale centrate pe pacient.
  • Viziune
    Susținem schimbarea de paradigmă prin care reîntoarcerea la vibrația naturii și a universului va îmbunătăți calitatea vieții a milioane de oameni și va reduce costurile pentru sănătate. Suportul îl reprezintă îmbinarea soluțiilor medicale - prevenție, recuperare, terapeutică cu educația pentru viață și creearea unui fundament informațional de well being.