Povestea noastră

Josephine Clinique 

Povestea noastră

         Totul a început în 1997 când am întâlnit o persoană deosebită, un model de atitudine, de pozitivitate, de acceptare, o luptătoare pe nume Josephina. Atunci căutam o soluție pentru o problemă de sănătate, eram într-o „vale” a existenței mele şi Josephina a apărut ca o lumină, o soluție pentru o nouă etapă a vieții mele.

     Josephina se confrunta atunci cu o problemă serioasă de sănătate, dar printr-o atitudine de învingător, prin acceptarea şi simbioza perfectă pe care o trăia cu această boală, era într-o fază de remisie şi se bucura de o stare de bine.

     Atunci am înţeles că fiecare boală, fiecare stare a noastră este datorată unor emoţii, frici, anxietăți pe care nu le știm gestiona şi că stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile.

        În următorii ani, după urcușuri şi coborâșuri în starea mea de sănătate emoțională am reuşit să mă vindec, să văd lumina de pe culmea muntelui şi să am credinţa că atât eu cât şi pacienţii mei vom găsi întotdeauna soluţia salvatoare.

     Atunci mi-am propus să înfiinţez un holding de clinici care se vor numi „Josephina”, pentru că ştiam că fiecare om într-un moment al vieţii lui va avea nevoie de o „Josephina”.

      După multe căutări s-a născut ASC Clinic – un centru medical homeopat şi de medicină preventivă înfiinţat în anul 2006 de către mine - Adriana Corina Blaj medic specialist în medicină de familie cu competenţă în homeopatie şi sotul meu - Gheorghe Blaj tehnician nutriţionist, jurist, licenţiat în drept, care m-a sprijinit cu pasiune şi dedicaţie în creerea de servicii şi programe medicale pentru cei care doresc să trăiască altfel, să-şi regăsească energia, tonusul şi bucuria de a trăi.

     Acum în 2016, după zece ani noi vă oferim în sfârşit clinica Josephina într-un spaţiu generos, plăcut şi armonios, într-o atmosferă caldă şi familială, cu o echipă de profesionişti de înaltă calificare şi recunoaştere profesională.

Motto: „Mă interesează viitorul pentru că am de gând să-mi petrec tot restul vieții în el”