Curs prenatal Lamaze

Înscrie-te acum!

Metoda Lamaze nu este doar o tehnică de respirație ce ajută mămica pe parcursul nașterii naturale, ci și o întreagă filozofie a nașterii construită și îmbunătățită în cei peste 40 de ani de cercetare și învățare din experiența femeilor care au dat naștere.

Josephine Clinique vine în întâmpinarea viitorilor părinţi care îşi doresc să afle cât mai multe informații depre sarcina, naşterea, îngrijirea şi alăptarea copilului lor.

Scopul cursurilor Lamaze este de a oferi viitorilor părinți, dar în special mămici informații corecte și siguranța și încredere în capacitatea lor de a da naștere. Astfel, la acest curs ei vor participa activ și vor lua informațiile necesare care îi vor ajuta să ia decizii corecte pe tot parcursul sarcinii și a nașterii, vor trece mai ușor peste durere, vor avea o naștere normală și sănătoasă și vor îngriji corect nou-născutul în perioada post-partum.

Venind în cuplu la cursurile de inițiere Lamaze viitoarele mămici vor avea mai mult sprijin de la partenerul lor atât în timpul sarcinii cât și pe perioada travaliului, nașterii dar și a îngrijirii bebelușului. În plus, viitorul tătic primește atestatul de absolvire a cursului de puericultură care îi va permite înca 10 zile de concediu după nașterea copilului.  

 Specialiștii clinicii noastre vă propun începerea cursului Lamaz în perioada de sarcină 26 și 32 de săptămâni, astfel încât să ai suficient timp să îl finalizezi (în total, cuprinde 4 ședinte a câte 3 ore programate pe parcursul unei luni) și să repeți tehnicile de confort învățate pentru ușurarea travaliului.

LOCAȚIE:
Josephine Clinique, Calea Feldioarei nr. 47 (39 GPS), Braşov

Recomandări:

https://en.wikipedia.org/wiki/Lamaze_technique
http://www.lamaze.ro/