Curs tehnician nutriționist suspendat

 
Cursuri nivel bază și avansați nutriție integrativă 

Înscrie-te acum!

Josephine Clinique anunță întreruperea înscrierilor pentru cursurile de nutriție autorizate de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii.
Cursul de tehnician nutriționist ce se adresa tuturor persoanelor, din toate categoriile de vârstă, care doreau o schimbare majoră în viața și starea lor de sănătate va continua pentru toți doritorii sub formă Cursurilor de bază și perfecționare de nutritie integrativă.  Cursanții vor primi la absolvirea cursului, în urma unei evaluări o diplomă internă Academia Josephine. 

Argument
Noțiunea de dietă echilibrată recomandată de medicină occidentală este simplă ”câte ceva din toate la fiecare masă”. Înțelegem din această recomandare că o masă lipsește trebuie să fie un amestec, în cantități mici de: carne, lactat, amidon, grăsimi, zahăr, legumă, fructe etc. pentru a asigura corpul tuturor nutrienților necesari.
Cantitatea de mâncare redusă este perfect apreciată de către organism, deoarece noi oamenii, în general, mâncăm mai mult decât consumat, din punct de vedere energetic, dar combinație de „din toate” este ca și cum am turna în rezervorul unei mașini sau combinație de benzină, ulei, alcool, și zahăr. Alimentația este cel mai intim, vulnerabil și complex proces de regenerare a întregii structuri fizice cât și cele energetice.Același aliment, chiar dacă este vital pentru organism, într-o proporție exagerată sau insuficientă îi poate fi nefast. Astfel, cunoașterea și aplicațiile principiilor corecte de alimentație (gastrotehnie) constituie o terapie folosită și ca prevenție a îmbătrânirii și a îmbolnăvirii.
Înscriere:
Pentru a vă asigura locul la curs, este bine să vă puteți înscrie din timp. Înscrierile la curs se fac din două în două luni.

https://www.youtube.com/watch?v=qbOhvYgxt4g