De ce să ne alegeți?

  • Misiune
    Josephine Clinique va crea o rețea de clinici de medicină integrativă cu un mare impact național și internațional, implicând un număr mare de specialiști pasionați și dedicați medicinei întregului și promovării stării de bine. Regândind noțiunea de sănătate completă, Josephine Clinique își propune ca obiectiv -  un traseu inovator prin protocoale integrative personalizate pentru cei care doresc să-și regăsească energia.
  • Valori
    Respectul pentru adevărul științific și bazele demonstrate ale științei medicale. Respectul pentru nevoile reale ale beneficiarilor și dreptul la viața privată a acestora. Responsabilitatea în abordarea problemelor pacientului. Confidențialitatea este una dintre cele mai importante valori ale actului medical care stau la baza relației medic – pacient, reprezentând totodată și obligația stipulată din cele mai vechi timpuri. Inovație prin protocoale centrate pe pacient.
  • Viziune
    Susținem schimbarea de paradigmă prin care reîntoarcerea la vibrația naturii și a universului va îmbunătăți calitatea vieții a milioane de oameni și va reduce costurile pentru sănătate. Suportul îl reprezintă îmbinarea soluțiilor medicale - prevenție, recuperare, terapeutică cu educația pentru viață și creearea unui fundament informațional de well being.