JOSEPHINE CLINIQUE  - CLINICA FAMILIEI TALE!

Este centrul de medicină integrativă cu o abordare interdisciplinară, holistică de diagnostic cauzal șI metode terapeutice non invazive.


Medicina integrativă este o paradigmă clinică, centrată pe pacient, orientată spre vindecare ce implică toate metodele terapeutice indiferent dacă provin din medicina convențională - alopată sau complementară. La Josephine Clinique întotdeauna ne străduim să facem mai mult, mai bine, totul pentru a ne asigura că beneficiați de servicii de excelență, individualizate, menite să vă aducă confort în plan fizic, mental și spiritual. Privim cu încredere în viitor și mereu evaluăm noile oportunități și metode de diagnostic și tratament care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață și să vă bucurați până la vârstă înaintată de bunăstare fizică și psihică.

Echipa noastră

Josephine Clinique vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști - medici specialiști, terapeuți cu înaltă pregătire și experiență în domeniu, deschiși spre nou și preocupați de dezvoltarea continuă prin participarea la conferințe, seminare, cursuri, simpozioane pentru a-i oferi pacientului soluții medicale de ultima generație.
Dr. Adriana Blaj
medic specialist MF
Dr. amedeo griogorean
nutriționist
ELENA ȘUȘCĂ
profesor logoped
GABOR ESTERA
asistent manager
teodora dumitrescu
kinetoterapeut
FEUERSTEIN ELENA judele
mediator
bianca bordan
nutriționist
gheorghe blaj
nutriționist
ioana torofleacă
tehn. maseur & pers. trainner
voicu adriana
asistent de farmacie

MISIUNE

Josephine Clinique va crea o rețea de clinici de medicină integrativă cu un mare impact național și internațional, implicând un număr mare de specialiști pasionați și dedicați medicinei întregului și promovării stării de bine. Regândind noțiunea de sănătate completă, Josephine Clinique își propune ca obiectiv -  un traseu inovator prin protocoale integrative personalizate pentru cei care doresc să-și regăsească energia.

VALORI

Respectul pentru adevărul științific și bazele demonstrate ale științei medicale. Respectul pentru nevoile reale ale beneficiarilor și dreptul la viața privată a acestora. Responsabilitatea în abordarea problemelor pacientului. Confidențialitatea este una dintre cele mai importante valori ale actului medical care stau la baza relației medic – pacient, reprezentând totodată și obligația stipulată din cele mai vechi timpuri. Inovație prin protocoale centrate pe pacient.

VIZIUNE

Susținem schimbarea de paradigmă prin care reîntoarcerea la vibrația naturii și a universului va îmbunătăți calitatea vieții a milioane de oameni și va reduce costurile pentru sănătate. Suportul îl reprezintă îmbinarea soluțiilor medicale - prevenție, recuperare, terapeutică cu educația pentru viață și creearea unui fundament informațional de well being.

scrut istoric

Include ASC Clinic - centrul medical homeopat și de medicină preventivă.

ASC Clinic a fost înființat în 2006, de către Adriana Blaj medic specialist MF, competență în homeopatie și Gheorghe Blaj  licențiat în drept, inițiator și promotor al programelor din creșele și grădinițele din Brașov  - Școala părinților.

      În 2007 ASC Clinic își începe activitatea cu un modest cabinet de homeopatie,  cabinet care promova în primul rând  medicina preventivă,  dar oferea și soluții terapeutice homeopate celor în suferință.

Doi ani mai târziu - 2009 - homeopatiei i se alătură și acupunctura, un cabinet de masaj, reflexoterapie și proceduri de detoxifiere.

După încă doi ani - 2011 - din dorința de a acoperi cât mai multe nevoi ale pacienților noștri am completat oferta noastră cu alte specialități - psihologie, nutriție, kinetoterapie, aerobic,  gimnastică medicală și acum și personal trainer.

Din 2014 ASC Clinic începe o colaborare cu Centrul de pregătire și educație în sănătate BULUŞ – București, oferind șansă celor care doresc să se formeze ca tehnician nutriționist, să urmeze cursurile la clinica noastră, avându-l ca lector pe Gheorghe Blaj.

Iunie 2016 este și un moment aniversar - 10 ani - de existenta, dar și un moment  de recunoștință pentru o persoană care a reușit după mama mea, căreia ii sunt veșnic recunoscătoare pentru tot ceea ce sunt și am realizat în viată, să îmi schimbe optica asupra vieții.  Acesta persoana este Dna Josephine. Povestea ei și a mea o găsiți în Povestea noastră.

POVESTEA NOASTRĂ

Totul a început în 1997 când am întâlnit o persoană deosebită, un model de atitudine, de pozitivitate, de acceptare, o luptătoare pe nume Josephina. Atunci căutam o soluție pentru o problemă de sănătate, eram într-o „vale” a existenței mele şi Josephina a apărut ca o lumină, o soluție pentru o nouă etapă a vieții mele.


Josephina se confrunta atunci cu o problemă serioasă de sănătate, dar printr-o atitudine de învingător, prin acceptarea şi simbioza perfectă pe care o trăia cu această boală, era într-o fază de remisie şi se bucura de o stare de bine.

Atunci am înţeles că fiecare boală, fiecare stare a noastră este datorată unor emoţii, frici, anxietăți pe care nu le știm gestiona şi că stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile.


În următorii ani, după urcușuri şi coborâșuri în starea mea de sănătate emoțională am reuşit să mă vindec, să văd lumina de pe culmea muntelui şi să am credinţa că atât eu cât şi pacienţii mei vom găsi întotdeauna soluţia salvatoare.


Atunci mi-am propus să înfiinţez un holding de clinici care se vor numi „Josephina”, pentru că ştiam că fiecare om într-un moment al vieţii lui va avea nevoie de o „Josephina”.


După multe căutări s-a născut ASC Clinic – un centru medical homeopat şi de medicină preventivă înfiinţat în anul 2006 de către mine - Adriana Corina Blaj medic specialist în medicină de familie cu competenţă în homeopatie şi sotul meu - Gheorghe Blaj tehnician nutriţionist, jurist, licenţiat în drept, care m-a sprijinit cu pasiune şi dedicaţie în creerea de servicii şi programe medicale pentru cei care doresc să trăiască altfel, să-şi regăsească energia, tonusul şi bucuria de a trăi.


Acum în 2016, după zece ani noi vă oferim în sfârşit clinica Josephina într-un spaţiu generos, plăcut şi armonios, într-o atmosferă caldă şi familială, cu o echipă de profesionişti de înaltă calificare şi recunoaştere profesională.


Motto: „Mă interesează viitorul pentru că am de gând să-mi petrec tot restul vieții în el”