Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BAZELE NUTRIȚIEI PENTRU ÎNCEPĂTORI

July 26

Atelier bază nutriție integrativă

 

Înscrie-te acum!

Argument

Cel mai greu lucru de înteles pentru toată lumea este că, ce mănâncă și cum mănâncă, joacă un rol semnificativ în întregul proces. Mai toată lumea spune așa: "mănânc foarte bine", "dieta mea este bună", "îmi aleg mâncarea cu grija". Adevărul este că majoritatea nu aleg mâncarea cu grija și nu sunt atenți la ce bagă în gură. Dacă mănânci așa bine, de ce ești cu 10 kilograme supraponderal?

Dacă dieta ta este bună, de ce te simți mai mereu letargic și fară vlaga? Cei mai mulți nu realizează ce mănâncă și în ce cantități. Se pare că oamenii tind să subaprecieze cât mănâncă. Situația ta de acum, cu lucrurile care te deranjează și pe care vrei să le schimbi, nu sunt un verdict. Și ce altceva este mai la îndemână decât mâncarea? Nu ai timp de fericire, ai timp doar pentru un strop de confort. Sau așa te comporți.

Fericirea este un lux de care au parte doar cei ce au curajul de a alege în fiecare zi. Privind obiectiv, fericirea este un proiect personal, indiferent câte lucruri deții, câte ai reusit sa împlinesti. In spatele mâncarii te ascunzi pe tine, de aceea nici nu te poți abține prea mult de la excesele tale alimentare. Pentru că, în lipsa anestezierii cu mâncare, rămâi expus atenției tale și simți un fel de tic-tac-tic-tac, timp în care ești tu cu tine și nu mai este nimic care să te reducă la tăcere.

Înscriere:
Pentru a vă asigura locul la curs, este bine să vă puteți înscrie din timp. Înscrierile la curs se fac din două în două luni.

 

 

 

 

 

Details

Date:
July 26

Venue

Josephine Clinique
Calea Feldioarei 47
Brasov, Brasov Romania
+ Google Map
Phone:
0268325500; 0723567469
Website:
http://www.josephineclinique.ro/