Medicină generală

 Este acea disciplină medicală care reunește cele mai noi descoperiri medicale în materie de diagnostic - investigații clinice și paraclinice, cu toate specialitățile conexe medicale - nutriție, psihologie, kinetoterapie, în scopul obținerii unui bilanț real, integrativ al stării de sănătate a pacientului.


Acest concept își propune un parcurs unic, holistic în care la prima consultație pacientul/ clientul împreună cu specialistul în medicină integrativă să stabilească un program de evaluări și investigații, capabile să-i ofere o imagine completă a stării de sănătate actuale. Toate acestea se vor realiza printr-un examen de bilanț integrativ ce va consta în evaluarea unui grup de parametrii care să răspundă celor patru dimensiuni ale existenței noastre: sănătate fizică, alimentație sănătoasă, evaluare motrico-funcțională și emoțională.


Evaluările vor fi realizate de către specialiștii noștri și la final fiecare dintre ei vor elabora împreună cu pacientul/ clientul un plan de intervenții menit să păstreze starea de bine sau să corecteze, să recupereze eventualele probleme descoperite.


Sub îndrumarea specialistului de medicină integrativă, coroborâd rezultatele obținute vor avea posibilitatea să stabilească programul imediat și apoi pe termen mediu necesar obținerii maximului de beneficiu dorit. Monitorizarea periodică la 3 luni și apoi la 6 luni va permite evaluarea rezultatelor și la nevoie adaptarea programului ales.

Listă servicii:

  • Determinare indicede masă corporală (IMC)
  • Determinarea colesterolului și a acidului uric din sânge capilar
  • Determinarea glicemiei
  • Educația mamei privind alăptarea și îngrijirea copilului
  • Educație privind stilul de viață sănătos
  • Îndrumare consult de specialitate
  • Masurare tensiune arterială și puls