Școala părinților – lecții de viață

Prezentare Program ,,Școala părinților – Lecții de viață,,

Părinţilor le revine rolul esenţial în creşterea copiilor, asigurându-le acestora nu numai existenţa materială, cât şi un climat familial afectiv şi moral.

În general, comportamentul părinților este inspirat din propria experienţă de viaţă a acestora, astfel perpetuând atât aspecte pozitive, cât şi negative, pe parcursul mai multor generaţii.

Programul pe care îl propunem vine în sprijinul tuturor celor implicaţi în educaţia copilului.

 Scopul programului:

  • Va punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a trece mai ușor peste provocarile pe care le aduce un copil in viata unei familii.
  • ,, Lecțiile de viață,, pe care le propunem în program pornesc de la utilitatea de a oferi soluții personalizate pentru fiecare caz prezentat, la momentul zero de manifestare a unei boli sau dezechilibru emotional,
  • Vom discuta și analiza pe toate părțile mitul copilului care se înbolnăvește în colectivitate, care dezvoltă frica de abandon , care nu mănâncă legume și fructe.

Ce va oferim:

Vă punem la dispoziție experiența profesională a specialiștilor noștri , medici, nutriționiști, kinetoterapeuți și psihologi și vom parcurge toate etapele spre vindecare prin protocoalele medicinei integrative.

Program de educare continua ,, Scoala parintilor”. Programul reprezinta oportunitatea parintilor de a-si dezvolta cunostintele privitoarea la nevoile nutritionele ale copilului, recunoasterea nevoilor speciale ale acestora si deasemenea teme punctuale propuse de beneficiar.

Ateliere practice in care copiii si parintii vor deprinde obiceiuri noi in ceea ce priveste prepararea retetelor pentru copii, in acest fel copilul fiind stimulat sa guste, sa creeze, sa descopere gusturi noi si sa manance cu placere. De achizitia materialelor necesare desfasurarii atelierului se va ocupa institutia. Lista materialelor – alimentelor necesare va fi comunicata in prealabil.

Temele propuse de noi aici.

Pentru detalii, va stam la dispozitie cu promtitudine. 

Noi suntem aici pentru a vă înpărtăși  ,,Lecțiile noastre de viață,,

afis-scoala-parintilor                                      

Vă mulțumesc  
Gheorghe Blaj  
Josephine Clinique