Școala părinților – lecții de viață

Prezentare Program ,,Școala părinților – Lecții de viață,,

Părinţilor le revine rolul esenţial în creşterea copiilor, asigurându-le acestora nu numai existenţa materială, cât şi un climat familial afectiv şi moral.

În general, comportamentul părinților este inspirat din propria experienţă de viaţă a acestora, astfel perpetuând atât aspecte pozitive, cât şi negative, pe parcursul mai multor generaţii.

Programul pe care îl propunem vine în sprijinul tuturor celor implicaţi în educaţia copilului.

 Scopul programului:

  • Vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a trece mai ușor peste provocarile pe care le aduce un copil în viața unei familii.
  • ,, Lecțiile de viață,, pe care le propunem în program pornesc de la utilitatea de a oferi soluții personalizate pentru fiecare caz prezentat, la momentul zero de manifestare a unei boli sau dezechilibru emotional,
  • Vom discuta și analiza pe toate părțile mitul copilului care se înbolnăvește în colectivitate, care dezvoltă frica de abandon , care nu mănâncă legume și fructe.

Ce vă oferim:

Vă punem la dispoziție experiența profesională a specialiștilor noștri , medici, nutriționiști, kinetoterapeuți și psihologi și vom parcurge toate etapele spre vindecare prin protocoalele medicinei integrative.

Program de educare continuă ,, Școala părinților”. Programul reprezintă oportunitatea părinților de a-și dezvolta cunoștințele privitoarea la nevoile nutriționale ale copilului, recunoașterea nevoilor speciale ale acestora și, de asemenea, teme punctuale propuse de beneficiar.

Ateliere practice în care copiii și părinții vor deprinde obiceiuri noi în ceea ce privește prepararea rețetelor pentru copii, în acest fel copilul fiind stimulat să guste, să creeze, să descopere gusturi noi și să mănânce cu plăcere. De achiziția materialelor necesare desfășurării atelierului se va ocupa instituția. Lista materialelor – alimentelor necesare va fi comunicată în prealabil.

Temele propuse de noi aici.

Pentru detalii, vă stam la dispoziție cu promptitudine. 

Noi suntem aici pentru a vă înpărtăși  ,,Lecțiile noastre de viață,,

afis-scoala-parintilor                                      

Vă mulțumesc!  

Gheorghe Blaj ,  

Josephine Clinique