TABĂRĂ DETOXIFIERE  [detalii] 
Tabăra se adresează tuturor celor care doresc să urmeze un plan de detoxifiere monitorizat de un echipă de profesioniști. Sunt așteptați toți cei care au un stil de viață încărcat, suprasolicitant, cei care se simt după o perioadă intensă de muncă și vor să își redobândească vitalitatea și pofta de viață. Așteptăm pe toți cei care doresc să-și îmbunătățească stilul de viață și își propun să se bucure de o stare de bine pe termen lung.

TABĂRA DE NUTRIȚIE ȘI MIȘCARE  [detalii] 
Această campanie se adresează persoanelor de orice vârstă, cu sau fără copii mici sau mari, care respectă corpul și doresc să investească în starea lor de sănătate. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să ajungă sănătoși la vârste înaintate și să-și petreacă mult timp alături de cei dragi.

TABĂRA DE NUTRIȚIE PENTRU FAMILII ȘI COPII  [detalii]
Când este vorba despre o alimentație sănătoasă, responsabilitățile sunt împărțite între părinți și copii, astfel Josephine Clinique este o inițiativă specială pentru dumneavoastră un program în care veți învăța alături de cei mici, ceea ce înseamnă o sănătoasă sănătoasă. Aștetem familiile care doresc să dezvolte abilitățile și cunoștințele copiilor cu privire la complexitatea implicațiilor unei alimentații gustoase și echilibrate pentru sănătate, într-un mod plăcut și distractiv.

TABĂRA PENTRU GRAVIDE [detalii] Deoarece conceperea unui copil trebuie să aibă loc într-un mediu echilibrat din punct de vedere fizic, social și emoțional, Josephine Clinique vine în întâmpinarea gravidelor cu un program special creat care îmbină armonios relaxarea, masajul, dar și informații privind nutriția în perioada prenatală, homeopatia, suport emoțional în perioada prenatală și postnatală, inițiere în lamaze - pregătirea pentru naștere și diversificare. 

TABĂRA PENTRU MĂMICI ȘI BEBELUȘI  [detalii]
Pentru că știm ce înseamnă să fii mamă și cât este de greu, Josephine Clinique a conceput un program care să vină în sprijinul mămicilor, pentru a le ajuta să înțeleagă mai bine schimbările din viața micuților lor. Așteptăm toate mămicile (împreună cu un asistent al mamei - soț, bunică, bonă sau o altă persoană adultă) care doresc să aibă parte de primul concediu relaxant și educativ alături de bebelușul lor, bucurându-se de ajutorul oferit de specialiștii noștri.LOCAȚIA VA FI ANUNȚATĂ ULTERIOR.