TABĂRA PENTRU MĂMICI ŞI BEBELUŞI

A fi mamă este o sarcină deopotrivă frumoasă şi provocatoare, mai ales atunci când vine vorba de începuturi, pentru că acestea sunt cele mai grele. Atunci ai nevoie de sprijin, de ghidare, de informaţii şi de personal calificat, gata să îţi vină în întâmpinare.
Pentru că ştim ce înseamnă să fii mămică şi cât este de greu, Josephine Clinique a conceput un program care să vină în sprijinul mămicilor, pentru a le ajuta să înţeleagă mai bine schimbările din viaţa micuţilor lor.

Ce vă oferim:
Un program ce se desfăşoară pe parcursul a 2 sau 3 zile, departe de zgomotul oraşului, într-o locaţie deosebită, unde mama, bebeluşul sau copilul mic, împreună cu un însoţitor al mamei – soţ, bunic/ă, bonă sau o altă persoană adultă, vor beneficia de relaxare, informaţii, demo-uri şi sprijin emoţional pentru această perioadă unică şi minunată.
Aici vă veţi întâlni în cadrul atelierelor cu medici homeopaţi, psihologi, nutriţionişti, antrenori personali şi maseuri care vă vor transforma cele 3 zile de tabără într-un concediu veritabil.

Tabăra cuprinde:
 ATELIERE PRACTICE de gătit;
 ATELIERE TEORETICE DE NUTRIŢIE şi HOMEOPATIE;
 Instruire în PUERICULTURĂ;
 Consiliere şi suport PSIHOLOGIC;
 Sesiuni de AEROBIC, AQUA GYM;
 Şedinţe de masaj;
 O DRUMEŢIE lejeră în apropiere;
 Recomandări privind LITERATURA de specialitate;
 CURS DE PRIM AJUTOR (pentru taberele de 3 zile);
 CURS DE PARENTING (pentru taberele de 3 zile);
 Acces nelimitat în timpul liber la saună, jacuzzi, tenis de masă, squash, piscină, biciclete pentru trasee montane.

Aşteptăm toate mămicile (împreună cu un însoţitor al mamei – soţ, bunic/ă, bonă sau o altă persoană adultă) care doresc să aibă parte de primul concediu relaxant şi educativ alături de bebeluşul lor, bucurându-se de ajutorul oferit de specialiştii noştri.

Înscrie-te acum!