Tabere pentru întreaga familie

Înscrie-te acum!

 

TABĂRĂ DETOXIFIERE [detalii] 
Tabăra se adresează tuturor celor care doresc să urmeze un plan de detoxifiere monitorizat de o echipă de profesionişti. Sunt aşteptaţi toţi cei care au un stil de viaţă încărcat, suprasolicitant, cei care se resimt după o perioadă intensă de muncă şi vor să îşi redobândească vitalitatea şi pofta de viaţă. Aşteptăm pe toţi cei care doresc să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă şi îşi propun să se bucure de o stare de bine pe termen lung.

PROGRAMUL TABERELOR 2017
Martie – 23, 24, 25, 26                                  4 zile/ 3 nopti
Iulie – 13, 14, 15, 16
Septembrie – 21, 22, 23, 24
August – 21 – 27                                         7 zile/ 6 nopti

TABĂRA DE NUTRIŢIE ŞI MIŞCARE [detalii] 
Această tabără se adresează persoanele de orice vârstă, cu sau fără copii mici sau mari, care își respectă corpul și doresc să investească în starea lor de sănătate. Îi  aşteptăm pe toți cei care doresc să ajungă sănătoși la vârste înaintate și să-și petreacă mult timp alături de cei dragi.

PROGRAMUL TABERELOR 2017
Ianuarie – 20, 21, 22                                     3 zile/ 2 nopti
Februarie – 10, 11, 12
Mai – 18, 19, 20
Iulie – 27, 28, 29
Septembrie – 8, 9, 10
Octombrie – 20, 21, 22

TABĂRA DE NUTRIŢIE PENTRU FAMILII ŞI COPII [detalii]
Când e vorba despre o alimentaţie sănătoasă, responsabilităţile sunt împărţite între părinţi şi copii, astfel Josephine Clinique a iniţiat special pentru dumneavoastră un program în care veți învăţa alături de cei mici, ce înseamnă o dietă sănătoasă. Aşteptăm familiile care doresc să dezvolte abilităţile şi cunoştiinţele copiilor despre implicaţiile complexe ale unei alimentaţii gustoase şi echilibrate pentru sănătate, într-un mod plăcut şi distractiv.

PROGRAMUL TABERELOR 2017
Iunie – 22, 23, 24, 25                                     4 zile/ 3 nopti
August – 3, 4, 5, 6


TABĂRA PENTRU GRAVIDE [detalii] 
Deoarece conceperea unui copil trebuie să aibă loc într-un mediu echilibrat din punct de vedere fizic, social şi emoţional, Josephine Clinique vine în întâmpinarea gravidelor cu un program special creat care îmbină armonios relaxarea, masajul, dar şi informaţii privind nutriţia în perioada prenatală, homeopatia, suport emoţional în perioada prenatală şi postnatală, iniţiere în lamaze – pregătirea pentru naştere şi diversificare.

TABĂRA PENTRU MĂMICI ŞI BEBELUŞI [detalii]
Pentru că ştim ce înseamnă să fii mămică şi cât este de greu, Josephine Clinique a conceput un program care să vină în sprijinul mămicilor, pentru a le ajuta să înţeleagă mai bine schimbările din viaţa micuţilor lor. Aşteptăm toate mămicile (împreună cu un însoţitor al mamei – soţ, bunic/ă, bonă sau o altă persoană adultă) care doresc să aibă parte de primul concediu relaxant şi educativ alături de bebeluşul lor, bucurându-se de ajutorul oferit de specialiştii noştri.

LOCAȚIA VA FI ANUNȚATĂ ULTERIOR.