Dr. Adriana Corina Blaj medic specialist MF, competență homeopatie

Copil fiind mi-am dorit să fiu doctoriță, la fel ca multe alte fetițe la vârsta aceea. Soarta însă m-a pus într-o situație delicată și după aceea am știut precis că trebuie să fac ceva să ajut oamenii.

În 1991 am terminat Facultatea de Medicină Târgu Mureș, aveam elanul absolventului care știe că dacă aplică corect ceea ce a învățat cu siguranță va obține rezultate remarcabile. Dar surpriză, de foarte multe ori nu este așa și asta am experimentat pe pielea mea, când nu am reușit să găsesc o soluție convenabilă pentru o problemă personală de sănătate.

Atunci am înțeles că abordarea trebuie să fie holistică pentru a obține un rezultat terapeutic de excepție. Așa am început să caut soluția pentru mine, am învățat să mă cunosc, să iert, să accept, să mulțumesc și să fiu recunoscătoare pentru ce am și am primit răspunsul: HOMEOPATIE.

Mi-am dat seama, după 10 ani de practică medicală că am făcut medicină doar ca să profesez ca medic homeopat. Homeopatia include tot, ia omul ca pe un întreg, nu exclude nimic și mai ales nu exclude subtilul, sufletul care este cauza primordială a suferințelor fizice.

Așa că în 2002 am urmat cursurile de perfecționare în homeopatie la București, iar din 2007 am decis să mă dedic 100% homeopatiei. Am continuat să mă dezvolt și din februarie 2014 urmez sesiunile de perfecționare în medicina integrativă de la București, tocmai pentru că sunt conștientă că medicina este una singură și nu putem exclude nici un aspect atunci când ne tratăm pacienții.
Îmi dedic timpul, cunoștințele și experiența celor care au înțeles că sănătate este doar opțiunea lor și celor care doresc să se bucure de o stare de bine atât cât le este dat să trăiască.

EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ:
2007 – până în prezent medic homeopat, coordonator medical și dezvoltare de programe medicale integrative la ASC Clinic Brașov, actual Josephine Clinique
1991-1993 medic stagiar Spitalul Județean Brașov, secția Hematologie
1993-2007 medic specialist MF la Căminul de Bătrâni Brașov
1993-1995 medic la Complexul Poiana Soarelui Brașov
2002-2004 reprezentant medical Farmaco, actual Ropharma

EDUCAŢIE ŞI FORMARE:
2014 - până în prezent urmez Conferințele de Medicină Integrativă organizate de Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, în colaborare cu Prof. Dr. John Ionescu - Spezialklinik Neukirchen Germania și SCM Events București.
2002 -2004 am obținut competență în homeopatie - Centrul de Perfecționare a Medicilor și Farmaciștilor din București
2002 - examenul de specialitate în Medicina de Familie, Sibiu
1991 - Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, Facultatea de Medicină
1984  - Liceul de Științe ale Naturii Brașov, Profil Biologie - Chimie