Sunt sigură că nimic din tot ce ni se întâmplă nu-i întâmplător și că într-un moment de răscruce destinul ne conduce spre ceea ce avem de îndeplinit.

Momentul meu de răscruce a fost momentul în care am întâlnit terapia Bowen. M-am confruntat cu o problemă de sănătate și căutam o rezolvare mai puțin agresivă. Am apelat la câteva ședinde de Bowtech și după ce am văzut pe mine, ca pacient, cât de bine răspunde această terapie am dorit să învăț. Am fost la cursuri unde se preda aceasta tehnică pentru a putea să le vin în ajutor celor apropiați mie. Nu mă gândeam în acel moment că voi ajunge să „profesez” însă, după ce am absolvit, Dumnezeu mi-a scos în cale oameni minunați și, din aproape în aproape, iată-mă azi alături de această echipă minunată, încercând să dăruim ceea ce și noi am primit: mult bine.

Lumea în care trăim se mișcă într-un ritm alert, manifestările bolilor sunt diferite chiar și față de acum câțiva ani, o banală înțepătură de insectă nu mai seamănă cu cea de pe vremea copilăriei noastre și de aceea și formarea noastră ca terapeuți e și ea continuă. În afară de cursurile Academiei Bowen am făcut cursuri de psihologie și de Ayurveda (medicina tradițională indiană), de nutriție ayurvedică, am învățat tratamente ayurvedice și sunt din ce în ce mai atrasă de minunatele rezultate ale gemoterapiei. Fac cu mare drag ceea ce fac și în primul rând familia mea este prima care beneficiază de tot ceea ce știu. Deasemenea, mă pot recomanda toți pacienții mei și aștept ca și tu să te numeri printre ei!

Destinul m-a făcut să experimentez pe mine ce înseamnă terapia Bowen (Bowtech). Mă aflu aici pentru a vă ajuta să vă regăsiți starea de bine, acea sămânță a sănătății, să o udați, să o hrăniți și să îi permiteți să crească!

Pur si simplu...... IUBESC TERAPIA BOWEN!

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ:
2012 - până în prezent – terapeut Bowtech în colaborare cu Steaua Divină București; ASC Clinic, actual Josephine Clinique Brașov

EDUCAȚIE ȘI FORMARE:
2012 – certificat tehnician maseur/masaj somatic – CFPSI 10 Plus București
2011 – terapeut tehnica Bowen – The Bowen Therapy Academy of Australia
2011 – cursuri de medicină Ayurvedică - medicina tradițională indiană, nutriție ayurvedică și tratamente ayurvedice