Incă din copilărie, atrasă de ideea de a vindeca oamenii mi-am dorit să devin medic, ceea ce s-a și întâmplat în 2004, ulterior obținând și specialitatea de medic de familie.

Pe parcursul acestor ani, am descoperit că a vindeca oamenii este mai mult decât vindecarea corpului fizic și că avem nevoie fiecare dintre noi și de vindecare mentală, emoțională și energetică dar nu cunoșteam altceva decât medicina convențională, până de curând numită - alopată. Însă pașii m-au îndreptat spre medicina alternativă, către aromaterapie – terapia cu uleiuri esențiale - care contribuie la vindecarea fizică, mentală, emoțională, energetică – descoperind în același timp și un dispozitiv german, Biopulsar-Reflexograf, dispozitiv care măsoară nivelul energiei organelor interne și indică cauzele posibilelor dezechilibre de la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual.

Deasemenea, am descoperit Pranic Healing® - un sistem extrem de evoluat și testat de medicină energetică dezvoltat de Maestrul Choa Kok Sui, care utilizează prana pentru a echilibra, armoniza și transformara procesele energetice ale organismului, și nu în ultimul rând, homeopatia care evaluează omul ca un întreg, ținând cont de toate simptomele lui fizice, psihice, emoționale și spirituale, de factorii ereditari, de factorii de mediu, de gradul de nutriție și stilul lui de viață.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ:
2015 - Medic specialist medicina de familie, coordonator voluntar la Josephine Clinique Brașov.
Specialist în aromaterapie profilactică și energetică la Vivasan București și Josephine Clinique Brașov.
Terapeut Pranic Healing, in curs de certificare ca Associate Pranic Healer.

EDUCAȚIE ȘI FORMARE:
2015 - până în prezent - până în prezent urmez Conferințele de Medicină Integrativă organizate de Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, în colaborare cu Prof. Dr. John Ionescu - Spezialklinik Neukirchen Germania și SCM Events București.
2014 - până în prezent - competență în homeopatie - Centrul de Perfecționare a Medicilor și Farmaciștilor din București
2010 - examenul de specialitate în Medicina de Familie
2004 - Universitatea Transilvania Brașov, Facultatea de Medicină, Specialitatea Medicină Generală

(Prana este un cuvânt sanscrit care înseamnă forța vieții. Acestă energie vitală invizibilă menține corpul în viață și păstrează o stare de sănătate bună. În acupunctură, chinezii se referă la această energie subtilă ca Chi. De asemenea, este numit Ruach sau Suflarea Vieții în ebraică).