Mi-am dorit de mică să am o viaţă „altfel”. Şi aşa cum spunea un personaj de film „am hotărât să devin eroina vieţii mele”. Şi tot de mică mi-am dorit să ajut oamenii să fie şi să rămână sănătoşi.

Dorinţa de a deveni medic a crescut în mine odată cu vârsta iar admiterea la facultatea de medicină a devenit primul vis împlinit. Când eram studentă nu ştiam nimic despre medicina naturistă şi nu credeam că va deveni iubirea vieţii mele. Dar ca studentă şi apoi ca medic stagiar am observat că majoritatea bolnavilor se externau din spital doar pentru a reveni la scurt timp după aceea, mai bolnavi decât la internarea precedentă şi având nevoie de medicamente mai puternice din aceeaşi clasă de medicamente sau dintr-o clasă mai puternică. Am început să caut alternative şi am descoperit .... medicina „alternativă”. Aşa am ajuns la cursul de Ayurveda organizat de Asociaţia Naţională a Medicinelor Neconvenţionale din România. Urmez de 20 ani cursurile acestei şcoli naţionale de Ayurveda şi învăţ permanent despre viaţă şi vindecare. Mai recent, împlinindu-mi o dorinţă mai veche, am urmat cursurile pentru atestatul de acupunctură, metodă terapeutică foarte eficientă de care m-am îndrăgostit foarte repede.

Principiile Medicinii Tradiţionale Chineze mi-au lărgit orizontul interior şi mă ajută să privesc actul terapeutic din perspectiva unei tradiţii care consideră fiinţa umană un întreg aflat în perfectă armonie cu universul în care există.

Vă aştept cu drag la „Josephine Clinique”.

EXPERIENŢA PROFESIONALĂ:
octombrie 2014 - Certificat medic specialist Medicină de Familie
iunie-iulie 2012 - Curs Medicină Integrativă Belgrad, Certificat practician B-DORT
aprilie 2011 - Certificat de medic formator în domeniul Fitoterapie, Apiterapie şi Aromaterapie eliberat de Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti.
2006-până în prezent  - medic la S.C. Raphael Medica – consultaţii Ayurveda, Fitoterapie, dietoterapie, acupunctură, biorezonanţă, B-DORT, EFT.
2001-2006  - reprezentant vânzări BioMedical, Farmexpert
2000-2001  - medic stagiar la Spitalul Clinic Judeţean Ploiesti

EDUCAŢIE ŞI FORMARE:
2009-2014 - rezidenţiat Medicină de Familie
2012 - curs de Medicină Integrativă, Belgrad, Certtificat practician B-DORT
2011 -  atestat Acupunctură
2011 - curs de medic formator în Fitoterapie, Apiterapie şi Aromoterapie
2010 - atestat Apifitoterapie şi Aromaterapie