Capriciile destinului au făcut ca într-o zi să descopăr efectele „miraculoase” ale homeopatiei, care să mă determine să urmez cursul si să practic această ramură a medicinii holistice. Am reușit să descopăr că homeopatia nu mă restricționează într-o anumită zonă a medicinii, ci îmi impune lărgirea cunoștințelor și a capacității de percepție, pentru că vindecarea cu ajutorul homeopatiei înseamnă armonizarea fizicului cu psihicul pacientului.

Homeopatia a devenit în timp crezul meu profesional și acest lucru s-a petrecut atunci când am văzut și am simțit legătura foarte strânsă între echilibrul fizic și cel psihic, emoțional. Când fizic suntem în echilibru și emoțiile noastre sunt la fel. Și invers.

Homeopatia înseamnă echilibru și echilibrul înseamnă viață. Vindecarea înseamnă dragostea de a trăi. Homeopatia înseamnă speranța în viață.

Acum medic specialist medicina muncii, adeptă al abordării holistice a pacienților, în final pot spune că iubesc efectele homeopatiei și iubesc să vindec oameni, așa că, promit pacienților, să îi ascult, să îi provoc să își descopere adevăratele emoții și să-și ajute propriul corp să se vindece prin reechilibrare cu remedii homeopate și susținere!

EXPERIENŢA PROFESIONALĂ:

2010 - până în prezent - terapeutică homeopată la ASC Clinic, actual Josephine Clinique, Brașov.
2011-2017 - Stagiile în cadrul rezidențiatului in Medicina Muncii – Spital Clinic Județean de urgență Tg Mureș (detașat Brașov).
2010-2011 - Stagiile în cadrul rezidențiatului in Medicină de Familie – Spital Clinic Județean de Urgență Brașov.
2005 - Zilele medicale ale Brașovului – Urgențe medico-chirurgicale.
2005 - A XII-a sesiune anuală a cercurilor științifice studențești  - Lucrarea „Implicațiile deficitului de acid folic și importanța terapiei profilactice”.

EDUCAŢIE ŞI FORMARE:
04.2010 - 11.2010 - Atelier de lucru "Limitele și posibilitățile homeopatiei în diverse patologii întâlnite în practică medicală".

2011 până în prezent - Cursuri și ateliere organizate de firma Boiron cu lectori de la Asociația Română de Homeopatie Clinică și Eseignement de l'Homeopathie Clinique Franța.

02.2011 - 07.2011 - Atelier de lucru "Limitele și posibilitățile homeopatiei în diverse patologii întâlnite în practica medicală".

11.2012 - Seminar "Practici europene în dezvoltarea profesională a personalului sanitar" - în cadrul proiectului "Formarea profesională pentru personalul medical și managerii în domeniul sanitar", Sibiu.

11.2012 - "Bolile Streptococice - abordări Gemoterapice și Homeopate".

2013 - Curs Reducerea Riscului Rezidual.